Kontakt / Rezervacije
topslovenia-gsm-zg-ikona  GSM: +386 51 412 686
topslovenia-email-zg-ikona  e-mail: info@topslovenia.com
facebook icon Klikni tukaj za FB sporočilo

piknikiŽelite prijetno druženje v naravi, v prijetnem ambientu v sproščenem okolju in z dobro domačo hrano.

V neposredni bližini Bohinjskega jezera imamo v gozdu idilično kočo, ki se imenuje Andrejev stan. Poleg idealnega piknik prostora v neokrnjeni naravi, prave planšarske koče, ki je postavljena po principu stana iz Planine Laz, ki je tam stal pred 200 let, s kuriščem na sredi, vam lahko pripravimo spremljevalni program, kot so Kmečke igre, Gozdni Joža, Mini olimpijada maxi iger, Škratkov zaklad, Lov na lisico... ali kateri koli drugi atraktivni program.

Postregli vas bomo s tipično domačo malico, zaseko s klobaso, žganci s kislim zeljem, golažem iz kotla, ali pa vam bomo pripravili kulinarično delavnico, vam zavezali predpasnike in vas seznanili s slovensko kuhinjo in kuhalnico :).

Pridružite se nam poskrbeli bomo za nepozabno doživetje v neokrnjeni naravi v osrčju Triglavskega narodnega parka!

Piknike organiziramo tudi povsod drugje po Sloveniji.

 


Naša velika prednost je, da v piknike vnesemo zgodbo in poskrbimo za presenečenja.

Vzemite si čas za sproščeno kulinariko na prostem! Navdušite zaposlene, poslovne partnerje, prijatelje ali družinske člane na pikniku s stilom. Ekipa TOP dogodkov poskrbi za vrhunsko kulinariko in pogostitev in začini vsak dogodek po okusu naročnika. Organiziramo vse vrste piknikov - KLASIČNE, ŠPORTNE, ZELENE, DRUŽINSKE, TEMATSKE in POSLOVNE lokacijah po vsej Sloveniji.

Za pomlad, poletje in jesen ponujamo:

  • Klasični BBQ piknik
  • Planšarski piknik
  • Kmečka pojedina
  • Taborniški piknik
  • Kulinarični team building - piknik malo dugače
  • Grajska pojedina
  • Lovska pojedina - jedi iz kotla
  • Češnjev piknik
  • Piknik med vinogradi

Piknik lahko popestrimo z raznimi animacijami, športnimi igrami, izposojo opreme ali zabavnim team buildingom. Naša ekipa kuharjev in animatorjev bo poskrbela za odlično in okusno hrano ter zadovoljstvo in nepozabno zabavo. Imamo zanesljivo ekipo, ki poskrbi, da se boste lahko sproščeno prepustili okusom in naravi ob enem pa s seboj odnesli nepozabne spomine.


Piknik prostor "Andrejev stan" v Bohinju

Samo 1,5 km oddaljeno od Bohinjskega jezera, sredi neokrnjene narave v Triglavskem narodnem parku se nahaja Andrejev planšarski stan, kjer je vedno veselo! Kulinarična ponudba vam nudi jedi iz kotla na notranjem ali zunanjem kurišču, lahko pa vam postrežemo tudi jedi z žara. Poleg Planšarskega stana je velik travnik, ki je primeren za razne športne in družabne igre. Piknik prostor je primeren za organizirane skupine, manjše družbe, poslovno družabna srečanja, kulinarične team buildinge, športne dneve...

Občuti, opazuj, dotakni se, okusi, prisluhni, vonjaj...kaj vse nam nudi neokrnjena narava!


Stopi v kontakt

Vaši podatki ne bodo nikoli uporabljeni v namene, ki niso v skladu z zakonom, ali v namene, ki bi vam lahko kakorkoli škodovali. Pošiljanje tega obrazca jamči zanesljiva Google tehnologija.

Powered by ChronoForms - ChronoEngine.com

 

 

topslovenia-obrazec